Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Decizia de ultimă oră pe care au luat-o cei doi

22 apr. 2020
Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Decizia de ultimă oră pe care au luat-o cei doi

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mult timp, dar cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor. De peste trei ani de zile, cele două vedete se iubesc, iar nunta pare doar o chestiune de timp.

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund!

Ultimul gest al celor doi spune totul. Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Vedeta ProTV a stat la autoizolare după ce a venit din SUA, dar apoi s-a reîntâlnit cu Gina Pistol. Cei doi și-au petrecut Paștele împreună.

Ultima imagine postată pe rețele de socializare nu mai lasă loc de interpretări. După ce Gina a apărut în live-ul lui Smiley și l-a sărutat, cei doi au publicat, chiar în zi de Paște, prima fotografie împreună.

“Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere”, a scris Smiley în dreptul imaginii în care cei doi ciocnesc un ou roșu.

Fanii s-au arătat foarte încântați de imagine și chiar au remarcat că este prima fotografie împreună cu Gina Pistol pe care Smiley o publică pe rețelele de socializare.

“Super cuplu Ginuța ești The Best și Andrei e The smiley! Sărbători binecuvântate!”, / “Prima poză pe care o văd cu amândoi! /Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu! Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”, au fost doar câteva din comentariile primite din partea fanilor pe facebook.