Smiley și Gina Pistol, obligați să se despartă! Au recunoscut ce s-a întâmplat

Smiley despre Gina Pistol: "E singura fată trecută de 12 ani care îmi înțelege muzica!"

Probleme imense pentru Smiley și Gina Pistol. Vedeta a dezvăluit totul. Este fără precedent ce sunt obligați să facă cei doi.

Smiley și Gina Pistol, despărțire forțată

Pandemia de coronavirus lovește crunt și în vedetele autohtone. Smiley și Gina Pistol sunt despărțiți. Nu! Nu este vorba despre vreo neînțelegere între cei doi. Cântărețul și vedeta TV sunt la autoizolare. de pe data de 14 martie.

Solistul s-a întors atunci din SUA, acolo unde criza epidemiologică este chiar mai mare decât în România. Astfel, Smiley s-a autoizolat în locuința sa, alături de doi dintre colegii săi de la Ha Ha Ha Production, anunțul fiind făcut de acesta la o zi după revenirea în țară.

De atunci, aproape în fiecare zi, vedeta postează câte un clip, atât pe facebook, cât și pe celelalte rețele de socializare cu ce fac cei trei în aceste zile.

Smiley a dezvălui în emisiunea La Măruță de la ProTV că că nu este împreună cu Gina, aceasta fiind tot în autoizolare, dar la ea acasă. “Gina e izolată la domiciliul ei. Trist, dar adevărat”, a spus Smiley în cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Smiley a recunoscut că îi este greu, departe de Gina, dar situația a impus această măsură.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste, de câțiva ani, dar de curând, au recunoscut și oficial acest lucru. Gina a mărturisit că își dorește să se căsătorească și a dezvăluit cum visează să fie evenimentul.

„Eu sunt bine cum sunt măritată. Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina Pistol în 2019.

Revista Presei