Smiley și Laura Cosoi, în piesa lui Cheloo. E incredibil ce a spus despre fosta iubită a cântărețului

laura-cosoi-smiley

Smiley și Laura Cosoi au apărut într-una din piesele lui Cheloo, juratul de la iUmor și membrul trupei Paraziții. ”O chema”, se numește melodia în care artistul o face praf pe Laura. Melodia vine ca o replică a melodiei lui Smiley, ”În lipsa mea”.

”O chema Laura, era combinată cu Andrei / Dar în lipsa mea și-a lui se băteau turcii la gura ei”, este versul în care Cheloo vorbește despre iubita lui Smiley, Laura. Andrei este chiar Smiley, acesta fiind numele său real al cântărețului. Motivele din spatele acestui vers încă nu se știu.

Cert este că nici nu mai contează. Smiley și Laura au decis să meargă pe drumuri separate. Laura s-a căsătorit, iar Smiley are o relație cu Gina Pistol. Cei doi și-au ascuns relația până acum, deși sunt împreună de mai bine de doi ani.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.“, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

Smiley spune că nu a ascuns nimic, dar că a încercat să o ferească pe ea cât poate.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Cântărețul a declarat că femeia cu care este acum, este cea ideală.

Revista Presei