Smiley va fi șocat! Ce făcea Gina Pistol înainte de a ajunge vedetă? Ce lucra în Roșiorii de Vede

08 feb. 2020
Smiley va fi șocat! Ce făcea Gina Pistol înainte de a ajunge vedetă? Ce lucra în Roșiorii de Vede

N-o să-ți vină să crezi, dar majoritatea vedetelor au lucrat în domenii complet diferite la început. Dacă acum au succes, nu înseamnă că întotdeauna a fost așa. Unele au început, cu greu, de jos.

Este și cazul iubitei lui Smiley, Gina Pistol. Înainte de a-și face apariția în revista Playboy, Gina a lucrat în cu tottul alte domenii. Vedeta este din Roșiorii de Vede, loc în care a lucrat ca vânzătoare la un chioșc.

Blonda a mai lucrat ca operator la un centru de copiere, iar când a ajuns în București, a fost vânzătoare la un magazin de articole sportive.

Vedeta a absolvit Școala de Arte și Meserii Spiru Haret.

Primul pas în TV

Gina s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde’. Pentru că era foarte frumoasă, a fost remarcată imediat.

În 2010, iubita lui Smiley a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz’.

Gina a avut o copilărie tristă

Părinții săi s-au despărțit când ea avea doar șase ani. Ea și fratele ei au rămas cu mama, tatăl lor a plecat și și-a refăcut viața, întrupând orice legătură cu aceștia.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu.

După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a zis ea, potrivit Click.

Pentru a-și ajuta mama, Gina gătea și avea grijă de fratele ei mai mic. Nu e de mirare că cei din anturajul lui Smiley spun că este o fată de casă.