Șoc în lumea mondenă! O vedetă a divorțat după 13 ani de căsnicie: Ce se va întâmpla cu copiii

divort

Șoc total în lumea mondenă autohtonă! O vedetă a decis să divorțeze după 13 ani de căsnicie. Totul a fost făcut în mare secret. S-a aflat și ce se va întâmpla cu copiii cuplului.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznădământ după 13 ani de relație. Și totuși, cei doi au decis să pună capăt căsătoriei.

Liviu Guță a divorțat de soție

Liviu Guță a decis să se despartă de femeia cu care a trait timp de 13 ani și a făcut public totul imediat după ce s-a pronunțat divorțul. Mai mult, acesta a făcut și primele declarații după separare.

Artistul s-a despărțit de femeia pe care o iubea după o căsnicie care a durat 13 ani. Și-a schimbat deja statusul pe Facebook în Single și a mărturisit că a rămas prieten cu Iuliana, care va păstra copiii.

Manelistul și-a schimbat statusul pe Facebook în Single, iar fanii lui s-au aprins imediat și l-au bombardat cu mesaje. Aceștia au vrut să afle ce s-a întâmplat între el și Iuliana, iar Liviu Guță a recunoscut în cele din urmă că s-a despărțit de cea care i-a fost soție timp de 13 ani.
„Da, este adevărat. Am divorțat azi, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar azi s-a terminat totul. Copiii răman la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor”, a declarat artistul pentru Viva.

Liviu Guță a slăbit 31 de kilograme

Cântărețul a trecut printr-o serie de transformări radicale. A slăbit 31 de kilograme. „Am știut să îmi folosesc mai mult mintea. Mă simțeam foarte obosit, mă simțeam anapoda și m-am gândit că cel mai bine pentru mine e să fac schimbarea. Vreau să ajung la 80 de kilograme. Țin dieta unui nutriționist cubanez. Am mâncat două ouă fierte, un grapefruit și ceai verde. La prânz ouă fierte, o portocală și o bucățică de carne de pui la grătar. Am exclus pâinea și zahărul din alimentație. Am început acum două luni și o săptămână și am slăbit 31 de kilograme chiar. Am 87 acum și vreau să ajung la 80”, a mărturisit Liviu Guță în luna septembrie.

Revista Presei