Șoc în lumea televiziunii! O mare vedetă a divorțat după 22 de ani: A renunțat și la a șaptea soție

divort

Șoc total în lumea televiziunii! Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori a luat o decizie radical. Marea vedetă a decis să divorțeze după 22 de ani de căsnicie. Astfel, a renunțat și la cea de-a șaptea soție.

După o viață tumultuoasă, Larry King nu se dezminte nici la 85 de ani. Marele om de televiziune a luat o decizie radical. I-a spus adio celei de-a șaptea soții după un mariaj care a durat 22 de ani, anunță Associated Press.

Motivele divorțului

S-au aflat și motivele pentru care Larry King s-a separat de soție. Acesta a depus actele de divorţ invocând ”diferenţe ireconciliabile”. Era căsătorit cu Shawn King de 22 de ani.

Vedeta în vârstă de 85 de ani a depus cererea de încheiere a mariajului la Curtea Superioară din Los Angeles. A spus că dată despărţirii a fost ziua de 6 iunie 2019.

Larry și Shawn au doi copii

Larry King şi Shawn King, cântăreaţă şi realizatoare de televiziune, s-au căsătorit în 1997 şi au doi băiei, Chance şi Cannon. Cei doi au mai vrut să se despartă în 2010, dar ulterior s-au împăcat.

Larry King a fost căsătorit de opt ori cu şapte femei diferite şi are cinci copii. A fost căsătorit de două ori cu Alene Akins.În ultimii ani, omul de televiziune a depăşit mai multe probleme de sănătate grave, inclusiv un cancer la plămâni, în 2017.

Sursa foto: https://www.eltrueno.com.py

 

Revista Presei