Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că cei doi erau nedespărțiți, iar declarațiile de dragoste unul pentru celălalt nu au lipsit deloc din peisaj. Dar din păcate, se pare că mariajul lor s-ar fi terminat. Sau cel puțin asta susțin jurnaliștii de la Click, care citează surse din anturajul celor doi. Este vorba despre cunoscutul producător de filme, regizor și patron al postului B1 Tv, Bobby Păunescu și superbul fotomodel Alice Penecă. Aceleași surse suțin că ambii au decis de comun acord să nu facă deocamdată declaraţii şi încearcă să salveze aparenţele.

Un like de la el pe contul de socializare poate fi interpretat că sunt în relaţii bune, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Prietenii vorbesc despre faptul că cei doi nu au mai postat nici o fotografie împreună
Tot pe conturile de Instagram şi Facebook s-au şi ”înţepat” în ultima vreme, unde fiecare a publicat mesaje cu subînţeles şi nici o fotografie împreună”, a povestit, pentru click.ro, un apropiat al celor doi.

Bobby Păunescu și Alice Peneacă s-au căsătorit în iulie 2015. Anterior, afaceristul a avut o relație de lungă durată cu frumoasa Monica Bărlădeanu, care astăzi locuiește în LA, dar se află în prezent în România pentru a prezenta emsiunea Ferma Vedetelor. Despărțirea lor nu a creat mari valuri, ci doar surprindere pentru că fuseseră împreună foarte mult timp.

Advertisement

Apoi subit, Bobby (43 de ani) a apărut alături de mult mai tânăra Alice, care acum are 26 de ani. Fotomodelul are în continuare foarte multe proiecte, dar asta nu a stat niciodată în calea relației celor doi. Cum de au ajuns la despărțire, rămâne o mare enigmă. Totuși nu este exclus ca cei doi să revină la sentimente mai bune. Totuși remarcăm coincidența că cearta dintre Bobby și Alice survine odată cu revenirea Monicăi Bârlădeanu în țară.

Poate te interesează și…

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

 

VoxEditor

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție