Șoc pe piața media! Ar putea fi nunta anului. Doi tineri artiști au decis să se căsătorească

de: Ana Toma
08 oct. 2020
Șoc pe piața media! Ar putea fi nunta anului. Doi tineri artiști au decis să se căsătorească

Șoc pe piața media din România. Ar putea fi nunta anului. Bărbatul a cerut-o în căsătoria în ziua în care ea a împlinit 18 ani. Fanii au fost șocați la aflarea veștii. Sunt cei mai fericiți din lume.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o intensă poveste de dragoste, iar majoratul artistei a fost cireașa de pe tort. Bărbatul a cerut-o în căsătoria în ziua în care a împlinit 18 ani și i-a oferit chiar și un inel.

Fiica lui Pavel Stratan nu a stat foarte mult pe gânduri și a dat răspunsul mult așteptat: ”A spus da”, a transmis Edward Sanda în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul.

De asemenea, comentariul a fost însoțit de hashtagul loveofmylife (dragostea vieții mele).

Cleopatra Stratan a transmis și ea un mesaj de mulțumire pentru tot ceea ce a trăit în ziua majoratului său.

”Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am!” a fost mesajul transmis de artistă.

Primul și ultimul bărbat

În urmă cu ceva timp, fiica lui Pavel Stratan mărturisea că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade a vieții sale. Aceasta a vorbit despre iubitul, despre care își dorește să fie ”primul și ultimul” din viața sa.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești.

Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, spunea Cleopatra Stratan.