Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Șoc pe piața modei! Dispare unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume! Este prezent și în România

  1. Home/
  2. Business/

Brandurile de lux și-au creat destul de greu drumul, ținând cont că piețele din această zonă sunt destul de sofisticate. Vestea că unul dintre aceasta va dispărea complet a fost o adevărată bombă în lumea modei. Anunțul a fost unul destul de sumbru și a venit chiar din partea proprietarilor renumitei companii.

Estre vorba despre celebra marcă Dolce&Gabbana. Designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, creatorii mărcii Dolce&Gabbana, nu au de gând să îşi vândă casa de modă vreodată, subliniind că după moartea lor nimeni nu îi va înlocui. Declarația a fost făcută într-un interviu pe care cei doi l-au oferit publicației italiene Il Corriere della Sera și care a fost publicat joi.

„Odată cu moartea noastră se va sfârşi şi cu D&G. Nu vreau ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru Dolce & Gabbana”, a afirmat Stefano Gabbana, conform News.ro. Domenico Dolce a spus că „a refuzat orice ofertă de cumpărare” a mărcii. „Poţi avea atât de mulţi bani, dar dacă nu eşti liber, ce faci? Nu mergi la cimitir cu un sicriu plin de bani”, a declarat acesta.

În privinţa banilor, „nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a precizat Stefano Gabbana. Iar succes au din plin fondatorii D&G, care s-au extins foarte mult în ultimii ani. Și nu au doar succes, ci și foarte mulți bani, iar în viitor probabil că afacerile lor vor fi preluate de urmași, chiar dacă poate vor schimba puțin denumirea.

Poate vrei să citești și…

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Andrei Huluban/ Sursa foto: fashionweekweb.com