Șoc total! Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp. Fanii au rămas mască

14 iun. 2020
Șoc total! Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp. Fanii au rămas mască

Denisa, iubita lui Iancu Sterp a anunțat printr-o postare pe vlogul său că s-a despărțit de cel pe care nu demult spunea că-l iubește mai multe decât orice. Ea a mărturisit că separarea s-a produs la doar o zi de la finala Survivor România, care a fost câștigată de Elena Ionescu. Iancu i-a răspuns și el tot printr-un mesaj online.

„Nu ne-am despărțit după finală, am venit împreună în București, am dormit. Toate bune și frumoase. Am dormit câteva ore și după m-a sunat sora mea Geta să vin repede acasă că nu se poate descurca. Denisa avea bilet de avion să plece la Londra și plănuisem să stau cu ea până pleacă. Eu am plecat acasă și ea a plecat în Londra și s-a supărat. Apoi am început să vorbim tot mai rar.

Am decis amândoi, de fapt mai mult din partea mea a venit decizia…să o luăm pe drumuri separate. Eu sunt genul de bărbat care atunci când e într-o relație nu vrea să înșele sau să minte. De asta am ales să pun punct. Simțeam că sunt într-o relație nepotrivită. Am ales mai bine să pun punct. La un moment dat se ajungea la asta. Decât să ne amăgim, mai bine vorbim ca doi oameni maturi.”, a spus Iancu pe vlog.

„Trebuie să vorbesc și eu că am văzut că a vorbit și Denisa. Eu nu am mai vrut să mă expun prin vlogg-uri sau story-uri. E și Bobicioiu, a ieșit de la duș…Lucrurile cu cât sunt mai intime cu atât ești mai fericit. Dacă ea a făcut vlog-ul și a zis că ne-am despărțit…Noi nu mai suntem împreună, însă nu ne-am despărțit după finala „Survivor” ci ieri ne-am despărțit.” a mai spus fostul războinic.

„E o fată de nota zece, nu mi-a greșit cu nimic. N-am ce să zic de ea. A fost foarte bună, cuminte. Nu am ce să-i reproșez. Pe vlog am văzut că a vorbit așa, ca să pic eu prost. Plângea…când am vorbit noi doi nu avea nimic. Bine…fiecare suferă în felul lui. Eu nu îmi postez suferința, aia nu mai e suferință. M-a deranjat asta la ea. A fost o relație frumoasă…destul de lungă. Dacă sunt sincer am de pierdut, dar așa sunt eu. Am rămas prieteni, zic eu. O să o ajut oricând cu mare drag.”, a concluzionat fratele lui Culiță Sterp.

O iubire ascunsă?

Iancu Sterp a apărut în mai multe postări ale lui Emy Alupei și de aici doar un pas până la speculații, mai ales că Faimoasa a recunoscut că este îndrăgostită de acesta. Deși mulți spun că cei doi ar fi împreună, se pare că cei doi încă neagă o potențială relație.

“Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui. Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el. Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el. Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură.