Șoc total! Cine este și cum arată iubita celebrului manelist, Dani Mocanu! A fost acuzat de trafic de persoane și proxenetism

13 oct. 2020
Șoc total! Cine este și cum arată iubita celebrului manelist, Dani Mocanu! A fost acuzat de trafic de persoane și proxenetism

Popularitatea manelistului Dani Mocanu a explodat în anul 2017, după ce acesta a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane. Mai mult decât atât i s-a pus și sechestru pe avere. Din acel moment, tinerii au început să ia cu asalt conturile acestuia de pe rețelele de socializare și să-l așeze pe locurile fruntașe în trending Youtube.

Un studiu realizat de Zelist la acel moment arăta că „Dani Mocanu Oficial”, contul său de Youtube a înregistrat, în acea perioadă nefastă a lui, 89,6 milioane de vizualizări, ajungând la un număr record de abonați, 928.000. Pe locul doi se afla atunci Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, celebra Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Dani Mocanu, cel care se consideră Regele Manelelor și al Youtube-ului a reușit performanța de a ajunge pe locul 1 cu foarte multe dintre piesele sale, ultima fiind o colaborare cu Abi Talent. Aceasta a strâns 14 milioane de vizualizări în doar două săptămâni și s-a poziționat pe locul 1 imediat, deși versurile sunt instigatoare la ură și violență și cuprind chiar și amenințări.

Manelistul a strâns foarte mulți bani în ultima perioadă și automat și numărul admiratoarelor sale s-a mărit foarte mult. Acesta, însă a spus că nu vrea decât aventuri.

Cine este iubita lui Dani Mocanu

„Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, spunea Dani Mocanu în urmă cu ceva timp pentru wowbiz.ro.

În vara acestui an pare că și-a mai schimbat opinia, întrucât apropiații lui au vorbit despre o relație cu o dansatoare din industria în care el activează. Larisa Munteanu a devenit cunoscută datorită mișcărilor sale provocatoare și lipsei totale de inhibiții.

Ea a avut mai multe relații cu persoane cunoscute, printre care și Stelian Ogică și a devenit mamă acum doi ani. A ales apoi să fie mai retrasă o perioadă, dar a ieșit mereu din decor prin scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fetiței sale, care a părăsit-o când era însărcinată.

Dani Mocanu și Larisa Munteanu s-au afișat împurneă la mare, unde au fost în vacanță cu mai mulți prieteni. Momentan, cei doi nu au confirmat oficial relația.

„Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu își piardă din fane, iar ea… Acceptă asta”, au spus surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.