Șoc total în media! Simona Gherghe se retrage! Emoțional, m-a consumat foarte tare

03 sept. 2019
Șoc total în media! Simona Gherghe se retrage! Emoțional, m-a consumat foarte tare

Șoc total în media! Simona Gherghe se retrage! Realizatoarea a dezvăluit motivele pentru care a decis să plece de la Acces Direct. Vedeta a făcut anunțul după ce acum patru luni l-a adus pe lume pe Vlad, băiețelul ei.

Nașterea a venit cu schimbări majore atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Simona a decis că este timpul să facă și altceva.

”Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.”, a spus fosta realizatoare.

Pleacă sau nu de la Antena 1?

Vedeta a precizat că a avut numeroase oferte, dar le-a refuzat pentru că se simte bine la Antena 1.

”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am.”, a mai spus Simona Gherghe pentru revista VIVA.