Șoc total în showbiz! Actriță celebră, acuzată că și-a ucis mama. A fost arestată

foto

Este șoc total în Statele Unite ale Americii. O celebră actriță a fost arestată marți, după ce aceasta și-ar fi ucis mama în luna decembrie. Mollie Fitzgerald a devenit cunoscută după ce a apărut în filmul „Captain America: First Avenger”, în anul 2011.

Anunțul a fost făcut de postul local de televiziune KSHB din Kansas. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, este acuzată că a înjunghiat-o mortal pe cea care i-a dat viață.  Patricia „Tee” Fitzgerald avea 68 de ani și a fost găsită moartă pe 20 decembrie în locuinţa ei, într-un mic oraş din Kansas, Olathe.

Avea mai multe profesii

Mollie Fitzgerald a fost acuzată de crimă şi încarcerată, iar cauţiunea a fost stabilită la 500.000 de dolari. Aceasta este de profesie regizor, producător şi actriţă, potrivit imdb.com. A lucrat la filme independente, inclusiv „The Lawful Truth” (2014), „The Creeps” (2017).

În „Căpitanul America: Primul Răzbunător” (2011), a jucat rolul unei fete Stark şi a lucrat şi ca asistentă a regizorului Joe Johnson. Filmul a avut încasări de 176,6 milioane de dolari în SUA.

Revista Presei