Șoc total în showbiz! O actriță super celebră intră în politică! S-a înscris în PNL

Ultimul an a fost unul greu pentru Ioana Ginghină. Aceasta a divorțat după 12 ani de căsnicie de Alexandru Papadopol care a ales să intre într-o relație cu o altă femeie, actrița Adriana Titieni și ea proaspăt separată de soțul ei celebru, Adrian Titieni.

Ioana Ginghină a rămas cu fetița ei, a slăbit mult și a încercat să se refacă din punct de vedere psihologic implicându-se în tot felul de activități. Printre aceste, se pare că este și politica. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a postat pe Instagram fotografii de la un eveniment PNL. La gât avea un ecuson pe care scria  „delegat – PNL sector 1”, ceea ce înseamnă că deja este membră de partid.

„Pentru că vreau o schimbare, am ales să intru pe teren şi să joc!”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii de la un eveniment PNL.

A recunoscut că merge la psiholog

Ioana Ginghină a fost nevoită să apeleze chiar la un medic psiholog. Vedeta a vorbit pe blogul personal de problemele pe care le-a avut cu cea mică după divorț, care s-a schimbat și din cauza vârstei. „N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte. Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe.

Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta. Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este cringe. Când a mai devenit și „cringe” ăsta un cuvânt”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Dar asta nu e tot. Dificultățile vedetei ai continuat. „Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani. Dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere.

De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă. Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe”, a mai mărturisit vedeta.

Loading...

Revista Presei