Șoc total la Antena 1! Este fără precedent în istoria televiziunii. Cine a câștigat iUmor

16 dec. 2019
Șoc total la Antena 1! Este fără precedent în istoria televiziunii. Cine a câștigat iUmor

Este fără precedent în istoria postului de televiziune Antena 1. Concursul de stand up iUmor a fpst câștigat, pentru prima dată, de un tânăr de culoare. 

Antena 1 a pus punct sezonului șapte al show-ului iUmor, jurizat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Marele premiu de 20.000 de euro a mers în acest an la tânărul de origine africană Mukinka și numărul său de stand up.

Conform unei analize realizată de paginademedia.ro, cu ediția de vineri seara a iUmor, care a fost difuzată până aproape de ora unu noaptea, Antena 1 a fost lider de audiență pe publicul comercial și la nivel național.

iUmor s-a apropiat de o medie de 1,2 milioane de telespectatori (cu un vârf de 1,8 milioane de persoane, la 21.20). Pro TV a obținut o medie de aproape 1,1 milioane de persoane.

Pe intervalul 20.00 – 00.50, Antena 1 a avut, pe publicul comercial, o medie de 315.000 de telespectatori și o cotă de piață de 23,6%.

“Am venit în România din curiozitate, am vrut să experimentez o altă țară pentru câteva luni. Dar mi-a plăcut România așa de mult încât am tot amânat plecarea, apoi la un moment dat mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă, așa că am rămas. După ce am decis că România e noua mea casă, am cunoscut-o și pe soția mea. Acum, după un an și jumătate de la nuntă, așteptăm și primul nostru copil”, a spus câștigătorul iUmor.

Mukinka a fost îndemnat de prietenii din România să facă stand-up, aceștia fiind fascinați de amuzamentul lui: “Mi s-a spus întotdeauna că sunt amuzant, dar mai ales când am ajuns în România, prietenii mei îmi spuneau des că ar trebui să încerc să fac stand-up.

De 4 ani mă tot gândeam dacă să încerc. Și până la urmă am încercat la o seară de comedie British din Centrul Vechi, unde am văzut că și românilor le plac glumele mele. După asta, un alt comediant de la Bristish night m-a invitat într-un club unde se face stand up. Restul e istorie”.