Șoc total la Antena 1! Vulpița a semnat un alt contract! Cu cine va lucra de acum

vulpita2

Serialul Vulpița și Viorel continuă cu succes la Antena 1, iar Mirela Vaida bate record după record cu Acces Direct la capitolul audiențe. Veronica din Blegești a ajuns o adevărtată vedetă. După ce a apărut în două manele care au propulsat-o pe locul 1 și pe youtube, curg ofertele de angajare pentru aceasta.

Leo de la Strehaia i-a oferit ei și soțului său 1 miliard de lei pe loc, dacă semnează cu el și renunță la Antena 1. Acesta dorea să facă un reality show pe canalul său de youtube cu cei doi soți deveniți deja celebri. Doar că aceștia nu par a fi luat în calcul oferta.

Ce job a acceptat Vulpița

În schimb Vulpița a oferit jobul acordat de creatoarea de modă Sonia Trifan. Deși nu mai lucrase niciodată, fata simplă din Blegești ar putea avea chiar și propriile creații.

„Da, este o idee pe care am avut-o în ultimele zile și chiar m-am gândit că pe parcursul acestor două săptămâni o s-o învăț pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să o trimit chiar și la un curs de croitorie, dar nu avem timp. Și, chiar mă gândeam: de ce nu să o las pe Veronica, la un moment dat, să facă două, trei rochițe? Bineînțeles, cu ajutorul meu, dar să fie ideile ei.”, a declarat Sonia Trifan.

Vulpița și Viorel continuă, însă și cu Antena 1, de unde se pare că ar primi 100 de euro pentru fiecare apariție. Până acum aceștia ar fi primit peste 8.000 de euro. Înainte trăiau din ajutorul de la stat, care se ridica la aproximativ 400 de lei lunar.

Revista Presei