Șoc total la Caracal! Cine este tatăl adevărat al Luizei Melencu

luiza melencu

Șoc total la Caracal! O informație de ultimă oră răstoarnă cazul Luizei Melencu. S-a aflat adevărul despre originile fetei. Se pare că tatăl pe care îl știa toată lumea nu este adevăratul părinte al victimei.

Anchetatorii au descoperit totul în momentul în care au aflat rezultatul testelor ADN. Luiza are un alt tată. Acum, femeia neagă totul și refuză să facă un nou test ADN.

”Asta sună a șantaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el și am doi copii. Dacă eu știu că e tatăl biologic al copilului, asta sună a șantaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu la România TV.

Astăzi, s-a emis un mandat de aducere pentru femeie din cauza faptului că a refuzat ca polițiștii să intre în casă pentru a preleva alte probe. Aceasta a fugit de acasă pentru ca anhetatorii să nu o găsească. Femeia susține că oamenii legii vor să planteze alte probe pentru a o declara pe Luiza moartă.

Mama Luizei susține în continuare că fata este în viață.

„Aseară au venit, pur şi simplu mai să mă ia pe sus! Domnilor, nu dau absolut nimic! Nicio probă! Probă mi s-a luat! Luiza nu este moartă! Atâta timp cât dânşii vor să-mi ia altă probă ADN… ce pot să-mi facă? Să zică că au găsit probe noi şi că Luiza e moartă? Ieri au venit mai-mai să mă ia pe sus. Au obţinut un ordin judecătoresc… Eu nu mă prezint indiferent de amenda pe care o dau… pot să mă aresteze. Nu mă prezint! (…) Domnul procurorii de la DIICOT Bucureşti a spus că există alte surse.. asta nu e avertisment? De ce nu le caută? Fetele nu sunt moarte!”, a declarat Monica Melencu.

Revista Presei