Șoc total la PNL! Este lovitura supremă pentru Rareș Bogdan. Decizia pe care vrea să o ia Orban

RARES-BOGDAN

Tensiune fără precedent în interiorul PNL. Premierul Ludovic Orban se pregătește să ia o decizie radicală în anul 2020. Este vorba despre alegerile locale pentru primăria Capitalei, în condițiile în care scaunul de primar al Bucureștiului este rampă de lansare pentru funcția de președinte al României. 

Sursele politice vorbesc despre o eventuală candidatură a lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei. Actualul prim-ministru ar lua în calcul această variantă şi din cauza faptului că celălalt favorit din PNL este Rareş Bogdan. Iar Orban nu îşi doreşte ca europarlamentarul să ajungă primar în Bucureşti, potrivit aceloraşi surse.

Astfel, pentru PNL urmează o perioadă de sondaje în care se va vedea clar cine are cele mai mari şanse.

Ludovic Orban este deja văzut ca adversar serios pentru un candidat din partea PSD.

Firea candidează pentru un nou mandat

Este, de altfel, primul atacat de Gabriela Firea, care îl cauză că în spatele refuzului de a acorda 1,5 la sută din PIB pentru bugetul Capitalei se află motive pur electorale.

Gabriela Firea a afirmat miercuri seara că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat la primăria Capitalei. Aceasta a mărturisit că fiii ei îi cer să nu mai candideze.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate și am început noi proiecte, împreună cu echipa mea”, a declarat Gabriela Firea.

Actualul primar al Bucureștiului a mărturisit că fiii ei îi cer să nu mai candideze.

„Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai spus ea.

Citește și:

Revista Presei