Șoc total la Pro TV! O prezentatoare, prinsă cu amantul în mașină FOTO

Șoc total la Pro TV. O prezentatoare a postului a fost prinsă cu amantul în mașină, deși se știa că are o relație cu un tip foarte cunoscut.

I s-au pus coarne lui Ionuț Rusu?

Iubita sa, Viviana Sposub, a fost surprinsă de jurnaliști în timp ce pleca de la un restaurant de fițe din nordul Capitalei alături de Radu Ciucă, „asistentul” lui Cătălin Măruță.

Potrivit Cancan, acesta a condus-o și acasă, după ce au luat cina împreună.

Nu se știa despre nicio despărțire

Ionuț Rusu a fost cel carea  confirmat că sunt împreună. Vedeta a declarat că vor să-și protejeze relația și să o țină departe de ochii presei.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu.

Cine e Viviana Sposub

Vedeta a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1. Ulterior, aceasta s-a alăturat Adelei Popescu şi lui Cove în noul sezon al matinalului „Vorbeşte lumea“.

Aceasta este co-prezentatoarea duo-ului Adela Popescu-Gabriel Coveşeanu (Cove). Viviana este vlogger şi cochetează cu muzica. A absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Revista Presei