Șoc total: Momente de coșmar pentru Kovesi! A fost inuman. Ce s-a întâmplat timp de 18 ore

Clipe de coșmar pentru fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, care a rămas blocată, împreună cu alți circa 180 de români, pe aeroportul din Liege, din Belgia.

Pasagerii unei curse Wizz Air care trebuia să ajungă în cursul zilei de ieri de la Bruxelles – Charleroi la Cluj Napoca sunt blocaţi pe aeroportul belgian Liege după ce compania a decis să anuleze cursa. Printre pasagerii afectaţi s-ar afla și Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef european, potrivit Digi24.ro.

„La Liege ne-am pus frumos pe scaun după care ni s-a spus că avionul nu mai decolează. Noi nu ştim nimic de la nimeni. Nu ştim dacă vom pleca astăzi la ora 11:00. La ora 00:00 am ajuns la Liege. Nu ne-a contactat niciun reprezentant al companiei până în momentul de faţă. Am primit apă, iar astăzi (n.r. vineri) la ora 8 au venit cu nişte sandwich-uri, iar apă ne-a venit la 5 dimineaţa. Noi cu copii mici după noi.

A fost inuman din partea celor de la Wizz Air şi nu putem să îi contactăm. Vrem doar să ajungem astăzi, nici nu ne mai interesează pe ce aeroport. Doamna consul ne-a spus că la 11:00 are promisiunea că vine un echipaj din Charleroi şi vom ajunge astăzi în România.

Dar, vă repet, nu avem nimic confirmat că vom pleca astăzi la ora 11:00 din Liege. Am înţeles că a fost ceaţă la Cluj, atât. Şi că pasagerii de la Cluj au fost duşi la Sibiu. Nimeni nu ne spune nimic. Noi estimăm că suntem 180 de persoane“, a spus Laura A., într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Revista Presei