Șoc total! Numărul real al desecelor din China! Autoritățile au ascuns adevărul! Întrega lume se cutremură

coronavirus

Peste 1.350.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus în întreaga lume. Topul este condus astăzi de SUA, care au raportat un număr de peste 367.000 de contaminați, în contextul în care China a rămas la puțin peste 80.000.

Cifrele din Europa arată și ele că asiaticii par a fi ascuns adevărul cu privire la numărul persoanelor infectate cu coronavirus. Spania, Italia, Franța și Germania au toate peste 100.000 de bolnavi cu COVID-19. Nici numărul deceselor din China nu pare a fi cel real. Să nu uităm că pandemia a pornit aceasta țară cu peste un miliard de cetățeni.

Potrivit unor estimări neoficiale, numărul morților din China s-ar situa între 50 000 şi 97 000. Cifrele au fost publicate într-un articol publicat de cotidianul Libération.

Alte date sugerează 2 milioane de morți

Potrivit datelor publicate de autoritățile din China, numărul utilizatorilor de telefoane mobile a scăzut cu 21 de milioane, la nivelul întregii țări. Cifrele se referă la perioada de la startul epidemiei și până pe 19 martie.

„Nivelul de digitalizare este foarte ridicat în China. Oamenii nu pot supravieţui fără un telefon mobil”, a declarat Tang Jingyuan, un comentator politic pentru China, la 21 martie. „Lucrurile legate de guvern, pensii şi securitate socială, cumpărarea de bilete de tren, cumpărături… dacă doresc să le facă trebuie să utilizeze telefoane mobile”, adăugat acesta.

„În prezent, nu cunoaştem detaliile datelor. Dacă doar 10 la sută din conturile de telefonie mobilă ar fi fost închise pentru că utilizatorii au murit din cauza virusului Wuhan, numărul deceselor ar fi de 2 milioane”, a afirmat Tang conform Epoch Times.

„Regimul chinez cere tuturor chinezilor să folosească telefoanele mobile pentru a genera un cod de sănătate. Doar dacă-l au li se permite să se mute în China. Este imposibil ca o persoană să funcţioneze fără telefonul mobil”, a întărit comentatorul.

Revista Presei