Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

20 oct. 2020
Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

În urmă cu zece ani era super celebră pentru că apărea seară de seară la cea mai urmărită emisiune nocturnă la acel moment, „Un show păcătos” cu Dan Capatos. Doar că după un timp a fost concediată pentru că nu venea la timp la program și era foarte indisciplinată.

Eva Kent pe numele real Oana Oprea ar fi devenit apoi escortă în mai multe țări din Europa. Ea câștiga mii de euro din acest job. Înainte de a devenit, însă vedetă Antena1 cunoscuse un impresar din industria filmelor pentru adulți și a decis să întrețină relații intime în schimbul a 6.500 de euro. Aceasta a semnat un contract cu o agenție din Ungaria și juca des în astfel de producții.

Eva Kent își vine filmele online

Apoi a vrut să facă o carieră în televiziune, doar că nu i-a prea ieșit și s-a întors la ceea ce știa ea să facă cel mai bine.

Doar că pandemia i-a cam ruinat business-ul extrem de profitabil și a fost nevoită să se reinventeze. Jurnaliștii de la CanCan au aflat astfel că Eva Kent și-a convins și iubitul să i se alăture într-un film destinat adulților produs chiar de ea, acasă.

„Fosta asistentă a lui Capatos și iubitul ei ar fi protagoniștii mai multor producții dedicate adulților pe care aceștia le ”comercializează” în rândul amatorilor de senzații tari. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți se pare că sunt lipsiți de orice fel de inhibiție și nu ezită să se fotografieze în in ipostaze incendiare, pe care ulterior le postează pe diferite rețele de socializare sau chiar site-uri dedicate adulților”, spun jurnaliștii de la CanCan care au postat și câteva fotografii care atestă ceea ce susțin.