Șoc total: Rareș Bogdan, demisia! Este cutremur fără precedent la PNL

RARES-BOGDAN

Cutremur fără precedent în cadrul Partidului Național Liberal. Este pentru prima dată când Rareș Bogdan, unul dintre cei mai reprezentativi oameni din partid, anunță că-și dă demisia. 

Astfel, Rareș Bogdan, care s-a declarat un adversat al traseismului politic, ameninţă cu demisia, dacă Tăriceanu va reveni în PNL.

„Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept.

Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere.

Cea mai mare boală a ultimilor 30 de ani din România la care trebuie să-i punem capăt este traseismul politic”, a spus Rareş Bogdan.

Una dintre figurile emblematice din PNL, Rareș Bogdan a intrat în partid în primăvara anului trecut, când a candidat și a câștigat un mandat de europarlamentar. Ulterior, el a devenit prim-vicepreședinte PNL și este unul dintre oamenii-cheie ai liberalilor.

Revista Presei