Șoc total! Victor Slav, la un pas de închisoare! Ce infracțiune a comis vedeta Kanal D

relatie-victor-slav-326053

Șoc total în showbiz-ul românesc. O mare vedetă ar fi fost prinsă sub influența drogurilor. Ar fi vorba despre Victor Slav, prezentator meteo la ProTV. Acesta ar fi condus sub influența stupefiantelor și ar fi fost prins de poliție.  

Bombă în lumea mondenă autohtonă. Victor Slav a fost prins în flagrant de către oaenii legii, în urma unui control de rutină. Acesta ar fi fost depistat că a consumat marijuana, după ce a fost oprit de polițiști pe A3. Vedeta ar fi fost testată cu aparatul DrugTest, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv.

I s-a întocmit dosar penal

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-ar fi ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea. În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă, anunță dcnews.ro.

ProTV l-a făcut vedetă

ProTV l-a făcut vedetă pe Victor Slav, acesta devenind cunoscut odată cu postul de prezentator de la meteo. Slav a participat în 2001 la emisiunea Vara ispitelor, de la ProTV.

În 2006, Slav a câștigat sezonul 2 al emisiunii concurs, Dansez pentru tine, alături de Carmen Stepan. Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu.

Revista Presei