Șoc total! Vulpița trădează Antena 1 și se mută la Kanal D? Vedeta de care s-a îndrăgostit: ce propuneri a primit

07 mai 2020
Șoc total! Vulpița trădează Antena 1 și se mută la Kanal D? Vedeta de care s-a îndrăgostit: ce propuneri a primit

Este greu de imaginat, dar serialul Vulpița și Viorel, difuzat pe Antena 1, la Acces Direct are tot mai mult succes. Veronica se bucură de milioane de aprecieri în mediul online, iar noua sa melodie realizată în colaborare cu cântărețul de manele, Rafaelo a strâns în doar două zile peste 2,6 milioane de vizualizări și se află pe locul 1 în trending Youtube.

Puțini știu însă că artistul este un produs al Kanal D. Acesta este fost concurent al reality show-ului Puterea Dragostei și sunt mari șanse ca producătorii turci să vină cu o ofertă greu de refuzat pentru acesta. Vulpița pare și ea foarte îndrăgostită de când l-a cunoscut pe Rafaelo, așa că lucrurile s-au complicat mult în familia ei. Nu ar fi deloc exclus ca telenovele să se mute la Kanal D, dar să aibă în prim plan o altă poveste, cu aceleași personaje

Întrebată la Antena 1 dacă ar vrea ca între ea și Rafaelo să fie mai mult decât o colaborare, ea a spus imediat da, semn că este foarte sigură de sentimentele ei.

Ce spune Rafaelo despre Vulpița

Totuși cântărețul de manele i-a explicat că între ei nu va fi nimic mai mult, decât o simplă prietenie. Se pare, însă, că pentru Vulpița lucrurile nu stau chiar așa. De când l-a cunoscut pe Rafaelo și se află în preajma lui, aceasta radiază de fericire. Când este prezentă în platoul emisiunii cu Viorel începe să plângă și este nemulțumită.

„Din momentul de față, mă scol de aici și mă duc în protocol. Doamna Stegaru nu o să mai fie nici pe numele meu.”, a spus Viorel.

Viorel a mai declarat că nu mai vrea să se întâmple nimic, fără ca el să știe. Mai mult de atât, vrea să o însoțească pe soția lui, Vulpița, la fiecare filmare pe care o va mai avea în viitor.

„Dacă se mai face vreo filmare sau ceva, vreau să merg și eu, să o însoțesc”, a fost cerința lui Viorel.