Șocant! Care a fost primul job al Mihaelei Rădulescu. Puțini știu cu ce se ocupa înainte de televiziune

de: Ana Toma
21 nov. 2020
Șocant! Care a fost primul job al Mihaelei Rădulescu. Puțini știu cu ce se ocupa înainte de televiziune

Dezvăluiri șocante ies la iveală. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai de succes femei din România, însă puțini știu cu ce se ocupa frumoasa brunetă înainte de a ajunge în televiziune. Drumul ei spre succes e cu adevărat surprinzător.

Cu mai bine de 20 de ani în urmă Mihaela Rădulescu avea un job cu totul și cu totul ireal. Acesta era taximetristă. După acest job, au urmat și altele, fiecare ducând-o din ce în ce mai aproape de televiziune.

Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, apoi secretară de de cabinet în Senat, iar de abia mai târziu aceasta a apărut pe micile ecrane. Vedeta de la PRO TV nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre joburile pe care le-a avut. Se pare că era nevoită să se descurce singur, așa că nu s-a ferict de niciun loc de muncă.

”Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită.

Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Cum a ajuns în televiziune

Prezentatoarea de la ”Ferma” susține că de vină a fost ”întâmplarea” și momentul. Aceste lucruri au stat la baza drumului spre televiziune.

”Întâmplare. Șansă. Dragoste la prima vedere. Și chef teribil să învăț … din mers”, a mai spus ea.

Întrebată dacă mai există vreun lucru pe care nu l-a făcut până acum, dar și-ar dori să se întâmple cât mai repede, prezentatoarea tv a mărturisit că încă se gândește la anumite posibilități.

”Trăim o perioadă complicată, ba pandemic vorbind, ba pentru că online-ul preia controlul. Regândesc posibilități, pun idei pe hârtie, nu știu să zac și să… enjoy life, fără muncă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.