Șocant! Cine este femeia care i-a cumpărat otravă Mădălinei Manole și ce funcție are la stat

15 nov. 2019
Șocant! Cine este femeia care i-a cumpărat otravă Mădălinei Manole și ce funcție are la stat

De-a dreptul șocant. Femeia care i-a cumpărat otravă Mădălinei Manole are o mega-funcție chiar la stat. Se numește Berta Slav. Femeia susține că era o prietenă apropiată a artistei și că nu a făcut nimic cu intenție.

Acum, femeia este bine mersi. Berta lucrează la Fisc. Aceasta a evoluat de la inspector asistent la Directia Generală a Finanţelor Publice Ilfov – Trezoreria Ilfov, funcție pe care o ocupa înca din 2009, până la consilier superior, cu un venit anual de 60.000 de lei.

Prietena Mădălinei a mărturisit în fața anchetatorilor că i-a cumpărat acesteia furadan, dar că vedeta nu i-a spus ce avea de gând să facă cu substanța extrem de periculoasă. Autoritățile i-au dat dreptate.

Vecinii femeii spun că aceasta a fost devastată la aflarea veștii. A doua zi după tragedie, Berta și-a luat concediu. Se pare că Mădălina Manole i-a cerut Bertei de mai multe ori să-i facă rost de acest insecticid motivând că are nevoie pentru culturile socrilor, la Botoşani.

Celebra artistă Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, la vârsta de 43 de ani. Aceasta a lăsat un bilet de adio.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)”, a scris Mădălina în bilet.