Şocant! Cum arată plămânii unui bolnav de coronavirus! Boala avansează foarte rapid FOTO

11 mart. 2020
Şocant! Cum arată plămânii unui bolnav de coronavirus! Boala avansează foarte rapid FOTO

Apar noi imagini şocante cu privire la teribilul coronavirus care începe să facă ravagii şi în România, zeci de persoane fiind deja infectate. Conform ultimelor informaţii venite de la medicii chinezi COVID-19 acţionează extrem de rapid şi efectele bolii sunt foarte vizibile, mai ales în radiografiile făcute bolnavilor.

Cum arată plămânii unui bolnav de coronavirus

Noi dezvăluiri ale medicilor în cazul teribilului virus COVID-19. Presa chineză a prezentat recent cum arată radiografia pulmonară a unei fete bolnave cu coronavirus. Medicii au fost frapați de viteza cu care boala înaintează în organism. Specialiștii spun că până și persoanele vindecate rămân cu traume pulomare în urma impactului acestei boli. Mai jos puteți vedea radiografia unei tinere de 33 de ani, infectată cu coronavirus. Imaginea șocantă demonstrează efectul pe care îl are noul virus din China asupra plămânilor.

Femeia a ajuns la spitalul din Lanzhou, din China , cu o temperatură de 38.8 și respirație îngreunată, după o tuse seacă care a ținut-o cinci zile, conform Dailymail.co.uk. Se pare că femeia, care ajunsese în Lanzhou cu o zi înainte să apară simptomele, lucra în Wuhan.


Medicii au diagnosticat-o în cele din urmă cu noua tulpină de coronavirus după ce au descoperit numărul extrem de scăzut de celule albe din sânge, lucru care înseamnă că tânăra avea o infecție gravă în corp. Ulterior, radiografiile au scos la iveală boala care avansase și îi ataca plămânii. În cele două radiografii, făcute la trei zile distanță, se poate observa zonele albe care se extind, în ciuda tratamentului primit la spital. Imaginile au fost prezentate de un grup de cercetători de la The First Hospital of Lanzhou University, în revista Radiology.