Șocant de-a dreptul! Un actor celebru a început să bea urină de vacă zilnic și ceai din excremente. Bolile pe care susține că le tratează

vaca
Photo by Hristina Šatalova on Unsplash

Atenție, urmează un articol care s-ar putea să vă dezgsute. Premierul naționalist al Indiei, Narendra Modi alocă milioane de dolari pentru cercetarea unor produse pe bază de urină sau balegă de vacă, care ar fi benefice în lupta contra cancerului sau diabetului.

Vaca este considerată animal sacru la indieni, așa că din excrementele ei se fabrică inclusiv pastă de dinți. Un actor foarte celebru de la Bollywood, Akshay Kumar, apropiat de premier, a recunoscut public că bea zilnic urină de vacă întrucât are proprietăți teraperice terapeutice, inclusiv contra coronavirusului, scrie Le Figaro. Același lucru îl susțin milioane de alți indieni.

Trebuie precizat că niciun studiu ştiinţific complet nu a validat că urina sau balega de vacă ar avea proprietăţi curative.

Akshay Kumar, 53 de ani, a postat pe reţelele de socializare o discuție online în care promova o emisiune televizată cu aventurierul britanic Bear Grylls. Acesta are peste 26 de milioane de like-uri doar pe facebook.

Balega și urina folosite în lupta cu COVID-19

Filmulețul îi arată pe cei doi bând ceai din excremente de elefant într-o rezervaţie indiană de tigri. „Nu eram îngrijorat”, a explicat Kumar actriţei Huma Qureshi în timpul conversaţiei. „Eu beau urină de vacă în fiecare zi din motive terapeutice, aşa că a asta a fost în regulă”, a continuat acesta conform news.ro.

Mulţi indieni beau urină de vacă fiind de părere că aceasta aduce beneficii sănătăţii. Mai mulți membri ai partidului lui Modi au susţinut chiar că urina şi balega de vacă ar fi bune contra coronavirusului.

Organizaţia naţionalistă All India Hindu Mahasabha a organizat la jumătatea lunii martie o sărbătoare la New Delhi pentru a promova această băutură contra virusului Covid-19.

India are în prezent înregistrate peste 4,6 milioane de cazuri de coronavirus şi 76.000 de morţi din cauza bolii.

Citește și:

Revista Presei