Șocant! Unde sunt banii pentru pensiile românilor. Au apărut imagini pe internet

de: Ana Toma
23 iun. 2020
Șocant! Unde sunt banii pentru pensiile românilor. Au apărut imagini pe internet

Problema majorării pensiilor și a alocațiilor se zbate de zile bune pe scena politică, iar social democrații fac din nou lumină cu privire la acest subiect. Potrivit acestora, lipsa banilor pentru pensii și alocații este doar o minciună.

Într-o postare pe pagina de facebook, PSD prezintă un filmuleț care dă răspunsul la întrebarea tuturor românilor: Unde se duc banii pentru pensii.

Social democrații acuză Guvernul Orban că aruncă mii de euro de la buget pentru plimări electorale cu elicopterul, iar cetățenii români sunt complet neglijați.

”Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Pentru români a fost decretată austeritatea, pentru PNL a început campania electorală cu elicopterul!

Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și nici pentru pensii. În timpul acesta PNL aruncă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul”, scrie PSD.

Bugetul țării, mutat la PNL

Acuzațiile nu se opresc aici. Social democrații susțin că ”bugetul țării” a ajuns la ”casieria partidului” pentru ca liberalii să se plimbe ”unde au ei chef”.

”Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Bugetul țării a fost mutat la casieria partidului pentru ca liderii PNL să se plimbe pe banii românilor unde au ei chef.

În România lui Orban, distanțarea socială înseamnă cât de mult se îndepărtează liberalii de adevăratele probleme ale românilor”, mai arată PSD.