„Sora” celebrului Codin Maticiuc dansează aproape goală pentru miliardarii de top! Detalii incredibile despre jobul ei inedit

Aneta 3

Ies la iveală imagini demențiale care au încins pur și simplu internetul. Vorbim de noua bombă sexy care sucește mințile bărbaților Este vorba despre „sora” celebrului Codin Maticiuc. Aceasta dansează aproape goală pentru miliardarii de top. Avem detalii incredibile despre jobul ei inedit.

“Sora” lui Codin Maticiuc, bombă sexy care a încins internetul

O nouă femeie fatală a încins internetul, dar și imaginația bărbaților din România. Vorbim despre miliardara Aneta de la Miami, “Sora” din America a lui Codin Maticiuc. Aceasta va putea fi urmărită în filmul ”Miami Bici”. Aneta este sufletul party-urilor exclusiviste din “Orașul Magic”. La fiecare petrecere la care participă, blonda uimește audiența cu costumele senzaționale pe care le poartă.

Aneta Magdalena este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”. Și-a câștigat deja renumele de ”Regina vieții de noapte din Miami”. Blonda eclipsează pe toată lumea cu costumația pe care o poartă. Aneta de la Miami își comandă câte un costum extravagant sau o rochie de gală care taie răsuflarea oricărui critic de modă.

Aneta a fost, pe rând iepuraș sexy sau cosmonaut. Știe să se îmbrace și elegant. La fiecare petrecere cu stil abordează ținute de-a dreptul sclipitoare. Rochiile din dresingul sexoasei blonde poartă semnătura unor designeri renumiți și, așa cum este de așteptat, au prețuri pe măsură, de ordinul miilor de dolari.

Aneta de la Miami este răsfățata cluburilor selecte. Are acolo o masă rezervată, care rămâne goală dacă ea nu reușește să ajungă, conform cancan.ro. Un apropiat al miliardarei a dezvăluit un oment fabulos dintr-un club de noapte. La masa la care Aneta petrecea alături de prietenii ei au fost aduși să cânte legendarii ”Gipsy Kings”.

Aneta deține o proprietate impresionantă

Aneta deține o proprietate impresionantă în zona Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. La fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul Matei Dima -BRomania. Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele: Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic.

Revista Presei