Sorina Pintea a mințit toată România! Cine este de fapt tatăl fetiței pe care a adoptat-o! A folosit-o în scop electoral

09 mart. 2020
Sorina Pintea a mințit toată România! Cine este de fapt tatăl fetiței pe care a adoptat-o! A folosit-o în scop electoral

Sorina Pintea a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții ei. A fost diagnosticată cu o boală autoimună, apoi a fost arestată preventiv pentru luare de mită și a pierdut și sprijinul politic de la PSD. După o săptămână de circ mediatic, aceasta a fost eliberată și la scurt s-a anunțat, pe surse, că va candida la primăria Baia Mare.

Fostul ministru al Sănătății pare foarte concetrată pe imaginea ei, astfel că s-a folosit de orice pentru a-și crește capitalul pozitiv. Cel puțin așa insinuează jurnaliștii de la România TV, care susțin că tatăl biologic al fetiței adoptate de Sorina Pintea este chiar soțul ei, Octavian Goga, cu care este căsătorită din 2010.

Cei de la RTV au consultat un document al Direcției de Protecție a Copilului, care atestă acest lucru. În ceea ce o privește pe mama naturală a fetiței, ea nu este menționată în document.

Prima lovitură de imagine

Jurnalistul Mihai Gâdea a povestit la Sinteza Zilei despre Sorina Pintea și cum a fost el impresionat de povestea fetiței înfiate.

„Întâmplător ne-am întâlnit în aeroport când întârzia avionul. Ca doi oameni care merg în aceeași direcție, am stat de vorbă. În timpul discuției, văzând o emisiune (n.r. – Sorina Pintea) pe care am realizat-o și în care am mers la părintele Tănase, cel care se ocupă de vreo 450 de copii, povesteam despre acest lucru. I-am arătat niște fotografii, a văzut acei copii. Cu lacrimi în ochi mi-a zis: ‘Știți că și eu am înfiat o fetiță?’ A început să îmi spună povestea. Impresionant…”, a precizat Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.