Soția lui Gheorghe Dincă, complicele monstrului? Decizie șoc a DIICOT

22 aug. 2019
Soția lui Gheorghe Dincă, complicele monstrului? Decizie șoc a DIICOT

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Soția lui Gheorghe Dincă ar fi complicele monstrului din Caracal. Ultimele dezvăluiri sunt de-a dreptul șocante. Femeia ar fi fost în România în momentul în care Dincă a răpit-o și ucis-o pe Luiza Melencu, în luna mai. Acum, aceasta le dă explicații oamenilor legii. Este audiată de căte cei de la DIICOT.  

Există dovezi conform cărora monstrul Gheorghe Dincă nu a fost singur. Chiar soția acestuia a fost acasă atunci când Dincă a răpit-o pe Luiza. Avocatul familiei Melencu spune că există dovezi conform cărora femeia era în România, în luna mai, în momentul când Luiza a fost răpită.

Mișcare de ultimă oră a avocatului

Avocatul Tonel Pop a luat și măsuri în acest caz. A depus plângere penală împotriva Elenei Dincă şi le-a cerut anchetatorilor să o audieze, dar nu în calitate de martor, ci de suspect. Cei de la DIICOT o vor lua astfel la întrebări pe soția monstrului. Între timp, părinţii Alexandrei şi Luizei au discutat cu procurorii şi poliţiştii despre ancheta în acest caz.

Ce caută anchetatorii?

Dar asta nu e tot. Groapa deja uriaşă din curtea lui Dincă a fost mărită, dar pentru moment cercetările s-au oprit pentru că scannerul s-a defectat. Anchetatorii au supus la mai multe expertize şi maşina pe care Dincă a folosit-o atunci când le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, anunță Antena 3.