Soția lui Gheorghe Dincă, implicată în dispariția Luizei?! Detaliile care aruncă-n aer cazul Caracal

08 aug. 2019
Soția lui Gheorghe Dincă, implicată în dispariția Luizei?! Detaliile care aruncă-n aer cazul Caracal

Soția lui Gheorghe Dincă pare a fi o bătrână inofensivă, însă lucrurile sunt mult mai complexe decât par. Femeia a fost alături o viață întreagă de monstrul din Caracal și nu a indicat niciodată că acesta ar avea porniri violente. Mai mult decât atât, aceasta îi trimitea regulat bani soțului ei, în perioada în care a stat în Italia.

Monstrul din Caracal a răpit-o pe Luiza Melencu în prina parte a lunii aprilie și conform unor informații din anchetă, aceasta ar fi fost ucisă în luna mai. Totuși avocatul lui Dincă susține că soția acestuia a locuit timp de o lună în casa ororilor, începând cu sfârșitul lunii aprilie.

„A locuit în casă timp de o lună, de la sfârșitul lunii aprilie până la sfârșitul lunii mai, soția inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obișnuit față de ceea ce era în trecut, iar cu privire la fapte nu a bănuit timp. Când am purtat prima discuție cu dânsa mi-a spus că a fost o surpriză și pentru ea și că nu-i venea să creadă că soțul ei a făcut așa ceva”, a declarat la Antena 3 fostul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru.

Chiar dacă există indicii care sugerează că Luiza ar fi fost ucisă de monstru imediat după răpire, totuși este greu de crezut că soția lui Gheorghe Dincă nu a bănuit nimic. Camera de la subsol era una ca-n filmele de groază și peste tot erau urme de sânge, oase, dinți, plus o mizerie de nedescris. Niciun om normal nu putea locui acolo. Este interesant de aflat ce rol a avut soția bestiei de-a lungul timpului în multele dispariții misterioase ale fetelor tinere din zona Caracal.