Soția lui Mihai Gâdea are o ocupație inedită! Ce a studiat în trecut și cum arată acum Agatha Kuri

mihai-gadea-640×400

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai reputați moderatori de talk show-uri politice din România și se bucură de fiecare dată de audiențe record. Prezentatorul Antena 3 a fost, însă mereu foarte discret când a venit vorba despre viața sa personală. Anul acesta el a sărbătorit 17 ani de căsnicie.

Agatha Kuri este frumoasa lui soție, despre care nu se știu foarte multe detalii. Cei doi au împreună și o fată, Karina Maisha, care este foarte talentată și are mari șanse să ajungă o cântăreață celebră. Agatha Kuri este fiica unui pastor advenist și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara în anul 2004.

Conform mai multor surse din anturajul familiei Gâdea, Agatha participă la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism. Pasiunea sa pentru sport i-ar putea duce invitații la emisiuni concurs, în care să-și poată testa abilitățile de sportivă.

Cu ce se ocupă Agatha în viața de zi cu zi

Agatha Kuri a înființat în urmă cu mulți ani, o afacere care s-a dovedit în timp, destul de profitabilă. Aceasta este proprietara unei grădinițe cu afterschool în centrul Bucureștiului iar în bussines a cooptat-o și pe sora sa, Naomi. Dacă Naomi este este manager, soția lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniței. Potrivit datelor companiei, furnizate de bugetul.ro, grădinița a avut afaceri de 430.499 lei și un profit de 32.317 lei. În 2017, afacerea a mers ca pe roate, astfel încât s-a înregistrat o cifră de afaceri de 540.634 și un profit de 36.000 de lei.

Revista Presei