Soția lui Rareș Bogdan uimește! Aceasta a spus adevărul despre relația ei cu fostul jurnalist

01 dec. 2019
Soția lui Rareș Bogdan uimește! Aceasta a spus adevărul despre relația ei cu fostul jurnalist

Rareș Bogdan este unul dintre cei mai populari liberali la ora actuală. Proaspăt devenit eurodeputat, acesta a fost o voce foarte puternică și în campania prezidențială a lui Klaus Iohannis, care a câștigat detașat în fața Vioricăi Dăncilă. Fostul politician a fost foarte ocupat în această perioadă, dar nu și-a neglijat nici familia.

De altfel se știe că acesta își iubește enorm frumoasa soție, Florina, de care este foarte mândru. Într-un interviu relativ recent, aceasta i-a povestit Cristinei Sișcanu Ionescu detalii despre viața ei cu Rareș Bogdan, cu care are acum doi copii.

“Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei“, a mărturisit Florina la Cristina Șișcanu Show.

Ce face astăzi Florina Bogdan

De atunci, Rareș Bogdan își surprinde soția cu buchete impresionante de flori. De fiecare dată, buchetul trebuie să fie mai mare decât cel precedent. Își trăiesc povestea de dragoste relaxați, departe de tiparul căsniciilor în care femeia stă la cratiță, iar bărbatul aduce bani în casă.

Florina Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, dar a renunţat la acest domeniu pentru a-și urma partenerul de viață de la Cluj la București. Când s-au cunoscut, ea era avocat stagiar. Acum aceasta deține un centru de fitness, de care se ocupă foarte bine și are grijă de cei doi copii ai lor.