Soția lui Ștefan Bănică a pățit-o rău de tot! Mesaj disperat al vedetei: Și tu poți cădea victimă

lavinia-parva-a-implinit-35-de-ani

Clipe cumplite prin care a trecut Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică a pățit-o rău de tot! Este vorba despre un mesaj disperat al vedetei. Și tu poți cădea victimă unei astfel de înșelătorii.

Lavinia Pîrva a postat un mesaj disperat pe internet, după ce a ajuns să fie victima unei escrocherii.

Mesaj disperat al Laviniei Pârva

Mulți hackeri au vrut să îi păcălească pe fanii vedetei. Mai multe vedete au fost, de-a lungul timpului, victime ale unor escrocherii asemănătoare. Se pare că a venit și rândul Laviniei Pârva. Aceasta le-a solicitat fanilor să nu pice în plasa celor care vor să îi facă rău și să nu furnizeze sub nicio formăp date cu caracter personal, pentru că nu este ea cea care le solicită.

„Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”, a fost mesajul transmis ulterior de Lavinia Pîrva.

Se pare că problema nu au durat foarte mult timp și Lavinia a putut să își recupereze rapid contul. Vedeta a apelat la o echipă de specialiști care au putut să descopere problema și să o rezolve în timp record. „Datorită ajutorului prompt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a mai scris soția lui Ștefan Bănică Jr., pe Instagram.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, părinți de băiețel

Cu doar câteva luni în urmă Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinții unui băiețel sănătos, iar asta i-a schimbat enorm pe amândoi. „E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Revista Presei