Soțul Andreei Bălan a plecat de acasă! Scandalul este imens! Ce s-a intamplat intre cei doi

Vestea scandalului dintre Andreea Bălan și George Burcea a venit ca un fulger, mai ales că totul a pornit de la niște zvonuri, iar acum este cu adevărat o certitudine. Recent au apărut informații potrivit cărora soțul Andreei ar fi plecat de acasă două nopți la rând, iar reacția actorului pare să completeze întreaga imagine. 

Mariajul celor doi, pe butuci

Cu toate că păreau de nedespărțit, probleme celor doi par să devină din ce în ce mai serioase, iar despărțirea pare una inevitabilă în acest moment. Se pare că George Burcea ar fi plecat de acasă de două zile, fiind de asemenea fotografiat într-o ipostază mai mult decât intimă alături de o blondă. Potrivit cancan.ro, acesta ar dormi pe la un prieten și nu ar mai sta în casa familiei, alături de soție. Mai mult, actorul a venit cu o declarație incredibilă, dând practic semne că se află în pragul unui divorț.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a explicat George Burcea, vizibil afectat.

Cum a început scandalul

Se pare că cearta din cuplul Andreea Bălan –  George Burcea ar fi început din cauza unor detalii din viața personală a actorului care au ieșit recent la iveală în presă.  Astfel, George ar fi ascuns Andreei Bălan faptul că tatăl său a intrat la închisoare pentru omor. Rămâne de văzut dacă cei doi vor alege să se împace sau nu.

Loading...

Revista Presei