Soțul Gabrielei Cristea s-a luat la bătaie cu un bărbat pentru o altă femeie! Tavi Clonda a fost apoi operat de urgență

05 apr. 2021
Soțul Gabrielei Cristea s-a luat la bătaie cu un bărbat pentru o altă femeie! Tavi Clonda a fost apoi operat de urgență
Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Tavi Clonda pare un bărbat foarte calm, liniștit și pus întotdeauna pe glume. Acesta este căsătorit de ceva timp cu Gabriela Cristea, cu care are și doi copii. Înainte de o cunoaște pe ea nu era chiar cel mai așezat bărbat, iar în trecut a fost implicat într-un scandal, care l-a lăsat cu sechele pe viață.

Cea care a dat detalii despre nefericitul eveniment a fost chiar mama artistului. Aceasta a povestit că atunci când avea 20 de ani, fiul ei s-a luat la bătaie cu un alt bărbat, pe care l-ar fi surprins alături de iubita lui de atunci. Tavi Clonda i-a dat un pumn acestuia, dar cel care a avut probleme ulterior a fost tot el.

Tavi Clonda i-a dat un pumn unui alt bărbat din cauza unei femei

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital(…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a dezvăluit mama lui Tavi Clonda, Elena Clonda, în cadrul unei emisiuni de televiziune, citată de Wowbiz.

Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi că fiul ei a mers la spital la Constanță, dar că medicii nu i-au acordat importanța cuvenită și pentru că l-au tratat cu superficialitate, aceasta a rămas cu probleme grave la mână. Ulterior a fost operat de urgență, dar urmările le resimte și acum din plin. Mariajul cu Gabriela Cristea îi îndulcește, însă mult situația.

Tavi Clonda a fost operat de urgență

„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt.(…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a mai spus Elena Clonda.

Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea, când aceștia erau colegi la Kanal D. El cânta împreună cu band-ul lui în emisiunea pe care actuala vedetă Antena Stars o prezenta. Ulterior cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au și căsătorit. Chiar dacă este o diferență mare de vârstă între ei, se înțeleg foarte bine și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.