Specialiștii dezvăluie: Iată care sunt cele mai eficiente metode naturale pentru a slăbi la față

18 aug. 2020
Specialiștii dezvăluie: Iată care sunt cele mai eficiente metode naturale pentru a slăbi la față

Multe persoane care țin o anumită cură de slăbire sunt nemulțumite de faptul că slăbesc în zonele în care nu și-ar fi dorit, în vreme ce zonele cu grăsime excesivă rămân parcă neafectate.

Una din zonele în care slăbești greu este chiar zona feței, iar în continuare îți dezvăluim câteva metode simple care să te ajute în acest scop.

„In primul rand trebuie sa renunti la alcool, caci bauturile alcoolice sunt bogate in calorii si plus de asta, in timp, buhaiesc fata.

Redu consumul de zaharuri si de carbohidrati pentru ca acestea, consumate in exces, ajuta la retentia apei. Foloseste cereale integrale si stai departe de mancarea procesata.

Specialiștii dezvăluie: Iată care sunt cele mai eficiente metode naturale pentru a slăbi la față

Renunta la consumul de sare pentru ca sarea favorizeaza retinerea apei in organism. Mananca multe legume si fructe caci acestea ajuta la detoxifierea organismului. Dormi atat cat trebuie, caci orice exces poate fi observat in primul rand pe aspectul fetei.

La unele persoane, ingrasarea la nivelul fetei e aproape inevitabila, fapt pentru care trebuie sa se orienteze pe gasirea unei coafuri care sa ii avantajeze:

a) ridica-ti parul in asa fel incat sa fie cat mai strans in parti, pentru a da iluzia de fata alungita,

b) machiaza-te astfel incat sa acoperi astfel de defecte. Exista tutoriale si sfaturi practice pentru asa ceva” noteaza aflacum.ro.

Încearcă să afli de la stilistul tău care sunt cele mai potrivite coafuri pentru tine, căci aceste informații te pot ajuta mult în demersul tău.

De asemenea, apeleaza la un masaj facial profesionist. Încearcă să înveți mișcările de bază și, mai apoi, masează-te singură acasă.

Nu în ultimul rând, zambeste mult si retine ca, dacă vrei să fii plăcut de alții, trebuie mai întâi să te placi tu pe tine.