Spectacol total! Diana Șoșoacă are o sosie! Cele două femei par gemene și puțini le deosebesc. Cu ce se ocupă cealaltă

de: Ana Toma
24 apr. 2021
Spectacol total! Diana Șoșoacă are o sosie! Cele două femei par gemene și puțini le deosebesc. Cu ce se ocupă cealaltă

Dacă România o are pe Diana Șoșoacă, cea care critică aspru toate măsurile luate de autorități și refuză să poarte masca de protecție, Irlanda de Nord se mândrește și ea cu o personalitate identică cu senatoarea din România.

Cei de la Fanatik.ro au descoperit-o pe Naomi Lung, unul dintre cei mai importanți lideri politici ai Irlandei de Nord, care se întâmplă să semene extrem de tare cu senatoarea Diana Șoșoacă din România.

Cine este sosia Dianei Șoșoacă

Naomi Lung este ministru al Justiției, fiind cea care îi ține piept însuși premierului Marii Britanii, Boris Johnson. Mai mult de atât, pe lângă faptul că din punct de vedere fizic asemănarea dintre cele două este izbitoare, cele două mai au și alte lucruri în comun.

Modul în care gesticulează și își expun punctul de vedere este similar, iar tonul vocii de asemenea. Concluziile se pot trage urmărind clipul video de mai jos.

De asemenea, în urma restricțiilor impuse după acordul post-Brexit între Marea Britanie și UE, Irlanda de Nord a avut de suferit, iar sosia Dianei Șoșoacă i-a lăsat lui Boris Johnson întreaga responsabilitate.

Cum arată sosia Dianei Șoșoacă

O altă asemănare între cele două o reprezintă protestele. În România au loc proteste pentru restricțiile anunțate de autorități în contextul pandemiei, pe care Diana Șoșoacă le susține cu desăvârșire, ba chiar încurajează oamenii la proteste, pe când în Irlanda de Nord sunt alte proteste.

Din cauza nemulțumirilor comunităților pro-britanice față de noile bariere comerciale impuse prin acordul post-Brexit dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, Naomi Long, sosia Dianei Șoșoacă se confruntă și ea cu un val de proteste pe care de abia dacă reușește să le țină în frâu. 

Totuși , Diana Șoșoacă i-a luat-o înainte. Senatoarea a intrat în vizorul Comisie Juridice a Parlamentului, după ultimele ieșiri furtunoase pe care le-a avut în ultimele luni.