Stare de urgență: Veste de importanță capitală pentru cei care stau la bloc! Neapărat trebuie să știți asta

15 mart. 2020
Stare de urgență: Veste de importanță capitală pentru cei care stau la bloc! Neapărat trebuie să știți asta

În contextul în care a fost declarată starea de urgență și, cel mai probabil, isteria de la magazine va fi încă și mai mare decât zilele trcute, cei care stau la bloc e bine să știe acest lucru anunțat de Gabriela Firea. 

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că Apa Nova a dat asigurări că apa de la robinet din Bucureşti este potabilă.

„Apa Nova a dat asigurări că apa de la robinet din Bucureşti este potabilă şi că se fac zilnic teste complexe în acest sens. Pentru a confirma şi reatesta calitatea apei potabile, Apa Nova prelevează şi testează zilnic probe din cele 54 de puncte fixe stabilite de comun acord cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti şi Autoritatea Municipală de Reglementare a Serviciilor Publice, din sistemul de distribuţie a apei care acoperă întreg oraşul, probe care sunt analizate în unul dintre laboratoarele acreditate Apa Nova, cât şi în laboratoarele altor instituţii”, a postat Firea pe Facebook.

Firea  a spus că Apa Nova a dat asigurări că apa potabilă nu este un mijloc de transmitere a acestui virus.

Primarul  a menţionat că, mai mult, în niciun moment al procesului de producţie, niciun angajat Apa Nova nu intră în contact cu apa potabilă distribuită consumatorilor din Capitală, acesta fiind complet automatizat şi digitalizat.