Ștefan Bănică ascunde un mare secret, despre care refuză să vorbească. La ce procedură apelează de ani bună ca să arate mereu tânăr

31 iul. 2021
Ștefan Bănică ascunde un mare secret, despre care refuză să vorbească. La ce procedură apelează de ani bună ca să arate mereu tânăr

La 53 de ani, Ștefan Bănică arată în continuare ca la 40. Artistul pare că a găsit elixirul tinereții veșnice și se menține în mare formă. De altfel, el arată la fel ca acum 15 ani. Puțini știu, însă că el ține foarte mult la imaginea lui și are grijă la tot ceea ce face.

Artistul are o întreagă echipă după el la filmări. Are chiar și un make up artist personal. Are grijă cu ce își dă pe față și face tratamente cosmetice pentru a-și menține tenul tânăr. Un secret despre care refuză să vorbească este părul său. Acesta se vopsește de ani buni pentru a-și acoperi firele albe, dar nu vrea să abordeze acest subiect.

Ștefan Bănică spune care este secretul tinereții veșnice

Ștefan Bănică are mare grijă la ce mănâncă, urmează des diete și mai mult decât atât, face destul de mult sport. Merge la sală, aleargă, iar de când este din nou tătic, fiul lui Alexandru îi asigură o și mai bună condiție fizică.

Cu toate acestea, actorul spune că secretul look-ului său tânăr îl constituie de fapt spiritul, copilul din sine, pe care el îl menține prezent în continuare. Și de aici pleacă totul.

„Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, spunea juratul de la „X Factor” în urmă cu ceva timp.

Ștefan Bănică a fost căsătorit de trei ori

Ștefan Bănică este căsătorit în prezent cu Lavinia Pârva, cu care are și un fiu, pe Alexandru. El a mai bifat două mariaje celebre eșuate: cu Andreea Marin din care a rezultat frumoasa Violeta și cu Mihaela Rădulescu, care l-a acuzat de multe ori de violență domestică.

Artistul a mai avut o relație importantă cu Camelia Constantinescu. Chiar dacă cei doi nu au fost căsătoriți, au împreună un copil, pe Radu Ștefan Bănică, de care amândoi părinții sunt foarte mândri.