Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Ștefan Bănică, operat de urgență! Ce s-a descoperit în urma analizelor

  1. Home/
  2. Sănătate/

Deși a ajuns la 50 de ani, renumitul cântăreț, Ștefan Bănică Junior este mai energic ca un puști de 18 ani. Din păcate, însă acum a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală și pare că nu a dat atenție problemelor care i-au apărut cu siguranță și în urmă cu mai multe zile. Acesta a fost dus imediat în sala de operație, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Diagnosticul? Apendicită.

Reclama„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Opriţa, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, pentru News.ro. Acesta acuzase dureri de-a dreptul insuportabile și a ajuns practic la spital într-un moment critic.

Deși medicii nu au furnizat informații cu privire la analizele acestuia, ei bine în mod cert ele prezintă modificări serioase și asta pentru că apendicita modifică leucocitele considerabil. De altfel hemoleugograma cântărețului le-a artat cu siguranță medicilor afecțiunea de care suferea îndrăgitul cântăreț. Va urma probabil o perioadă de refacere, dar la cât de optimist și plin de viață este Ștefan Bănică, în mode cert își va reveni foarte repede.

Ștefan Bănică este căsătorit în prezent cu Lavinia Pârva. Cei doi au avut mai întâi o relație de 6 ani, iar acum sunt extrem de fericiți împreună.

ReclamaDupă șase ani de relație, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit la starea civilă. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat. Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea”, declara Ștefan Bănică în urmă cu mai mult timp.

Vezi și H&M se duce la fund! Mutarea de ultimă oră care ar putea salva compania

Revenire neașteptată la Pro Tv! O vedetă cunoscută, în curând pe post! Ce va prezenta

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook