Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Ștefan Bănică rupe tăcerea de pe patul de spital! De ce boală ar fi suferit artistul

  1. Home/
  2. Sănătate/

Ștefan Bănică Junior și-a îngrijora teribil fanii când știrea care anunța că acesta a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca a devenit virală. Cântărețul a acuzat dureri abdominale insuportabile, iar analizele au arătat că acesta suferă de apendicită. Astfel renumitul profesor doctor, Mircea Beuran, a decis să-l opereze de urgență.

Reclama„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Opriţa, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, pentru News.ro. Dar lucrurile s-au mai schimbat și asta datorită numărului foarte mare de mesaje care au venit pentru Ștefan Bănică, semn că este extrem de iubit și de apreciat de fani și nu numai.

După intervenţia chirurgicală, artistul a decis să transmită un mesaj pe reţelele de socializare  chiar de pe patul de spital. Acesta a dorit să liniștească pe toată lumea și să pună punct speculațiilor interminabile.  “Pentru că au circula în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine“, a scris Ştefan Bănică Junior.

Aceeași atitudine pozitivă a îmbrățișat-o și soția lui, Lavinia Pârva. Frumoasa bruneta s-a fotografiat în maşină şi a postat imaginea pe contul ei, acolo unde a scris şi un mesaj pentru cei care îi urmăresc activitatea. “O zi minunată!”, a scris cântăreața. Ea a vrut să arate în acest fel că lucrurile sunt sub control și nu s-a întâmplat nimic grav cu soțul său, care cu siguranță se va face bine într-un timp foarte scurt.

ReclamaPoate te interesează și…

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

H&M se duce la fund! Mutarea de ultimă oră care ar putea salva compania

Revenire neașteptată la Pro Tv! O vedetă cunoscută, în curând pe post! Ce va prezenta

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook