Ștefan Stan s-a căsătorit în secret! Surpriză mare cine este noua lui soție

stefan stan

Acum trei săptămâni își conducea mama pe ultimul drum, iar astăzi s-a căsătorit. Ștefan Stan, primul câștigător de la Vocea României a decis să nu mai fie un bărbat singur și s-a cununat civil cu Simona, o frumoasă blondă, cu care avea o relație de mai mult timp.

Cei doi nu au vrut să-și facă publicitate cu ocazia acestui eveniment și au organizat totul în mare taină. Alături de ei au fost câteva rude, dar și prieteni apropiați. Printre vedetele care au fost martore la oficializarea relației s-au numărat Doinița Oancea și iubitul ei, dar și Pepe și Sorin Mierlea, conform cancan.ro.

După ce au semnat actele prin care au devenit soț și soție, cei doi soți au decis să spună fanulor că s-au căsătorit și și-au făcut și declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Cântărețul a publicat o fotografie cu el și Simona, alături de un mesaj sugestiv: “#shesaidyes💍 #lovemyfamily❤️ #ifeelblessed🙏 #goodvibesonly #newlifenewme #ilovemywife👰🏻💕”. Reacția partenerei sale nu a întârziat să apară; ea i-a lăsat comentariul: “Iloveyoumyhusbi😍❤️!”, care se traduce astfel: “Te iubesc, soțul meu😍❤️!”.

Ștefan Stan vorbește despre trecutul său

“S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului. Sa pot aprecia valoarea banului si sa invat ca lucrurile se obtin prin munca. Am invatat sa ma feresc de omul prost si de femeile nervoase”, a declarat Ștefan Stan în cadrul unui interviu oferit în urmă cu mai mult timp revistei VIVA!.

Revista Presei