Stenogramele care complică totul! Ce pastile ar fi luat Margherita de la Clejani înainte de accident! Ce spun farmaciștii despre acestea

margherita clejani

Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident rutier, provocat chiar de ea, sâmbătă la ora 6 dimineața. Primele indicii arată că aceasta ar fi fost drogată. Oamenii legii au obligat-o să facă mai multe analize pentru a afla ce substanțe interzise a consumat aceasta. Comportamentul ei bizat a ridicat multe suspiciuni.

“Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Stenogramele care răstoarnă totul

Stenogramele discuției dintre Margherita, tatăl său, Ioniță și un polițit au intrat în posesia CanCan, care le-au și publicat. Cântăreața susține că ar fi luat medicamente de la farmacie, înainte de a urca în mașină și că nu ar fi consumat droguri.

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: ”De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: ”Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: ”Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”

Jurnaliștii CanCan au întrebat mai mulți farmaciști despre acestea și niciunul nu știe despre existența unor astfel de medicamente în nomenclatorul lor. Nici online nu a fost găsit nimic în acest sens, așadar se pare că Margherita ar fi consumat totuși opiu/heroină, însă testele finale vor elucida marele mister. Dacă se va dovedi că a consumat droguri de mare risc, artista riscă până la 5 ani de închisoare.

Revista Presei