Toggle Menu
  1. Home/
  2. Necategorisite/

„Știam că e măritată, dar chiar și așa am început o relație pasională. Am făcut amor nebun, chiar și la serviciu. Doar că recent i-am cunoscut soțul și a urmat asta”

  1. Home/
  2. Necategorisite/

Unoeri o idilă de la locul de muncă se poate transforma într-o iubire pasională, care însă se poate sfârși atunci când intervine a treia persoană. Asta i s-a întâmplat și unui tânăr care a început să iasă cu o colegă măritată.

„Iubita mea măritată și cu mine am făcut amor peste tot la muncă, chiar și pe biroul șefului nostru. Am 23 de ani, ea 33 și este căsătorită. Nu am fost atrași unul de altul la început, dar lucrurile au devenit dificile la muncă.

Stăteam până târziu să o terminăm. Când ultima hârtie a fost terminată, ne-am îmbrățișat pentru a sărbători, iar un simplu sărut, s-a transformat într-un sărut.

După asta, mi-a trimis emailuri pline de flirt și se îmbrăca provocator. Uneori chiar se lăsa pe biroul meu și puteam să mă uit direct în bluza ei.

Apoi, într-o zi, mi-a spus că are o după-amiază liberă și mi-a spus să ne întâlnim la un hotel din apropiere. Inițial, am decis să mă duc acasă, dar, brusc, am întors și m-am dus la hotel.

Am sărit unul pe altul imediat ce ușa s-a închis și am făcut amor pasional și uimitor, cel mai tare de până acum pentru mine. De atunci am făcut sex la muncă peste tot, când toți ceilalți plecau.

A fost fantastic la început, dar totul s-a schimbat pentru mine când i-am cunoscut soțul la petrecerea anuală de la muncă. Ea susținea că el nu o tratează bine, dar se pare că este un tip drăguț. El are 35 de ani și lucrează 14 ore pe zi, șase zile pe săptămână.

I-am dat numărul meu când mi l-a cerut și mi-a scris de câteva ori să mă întâlnesc cu el la un pahar. Când a aflat ea s-a enervat și mi-a spus să nu o fac. I-am spus că pare un tip decent. Ea susține că e diferit acasă și lucrurile nu sunt ok între ei, dar mie tot îmi pare rău pentru el.

Nu am nimic de pierdut ieșind cu ea, dar mariajul ei ar putea fi distrus și nici măcar nu cred că îi pasă de asta”, a scris tânărul consultantului de la The Sun.

Andru