Știrea începutului de an! Oana Lis, însărcinată?! Cine e tatal

15 ian. 2020
Știrea începutului de an! Oana Lis, însărcinată?! Cine e tatal

Ar fi știrea începutului de an! Oana Lis, însărcinată?! S-a descoperit și detaliul care o dă de gol pe soția fostului primar al Bucureștiului.

Oana Lis, însărcinată?!

Este bomba începutului de an. Oana Lis a publicat pe rețelele de socializare o imagine din care se poate înțelege că ar fi însărcinată. “Azi sunt happy, am aflat o veste buunaaa!”, a scris Oana, care nu a dorit să dea mai multe detalii. „Eşti însărcinată?”, a întrebat-o o amică. “Ar fi minune!!”, a răspuns Oana.

Dialogul de pe rețelele de socializare a continuat. “O veste buna ar fi sa auzim că vei deveni mămică! Eu îți doresc asta din tot sufletul!”, i-a transmis şi Ioana Călugăreanu, buna sa prietenă.

În trecut, Oana Lis a vorbit despre regretul de a nu fi reușit să aibă copii cu fostul primar. „Într-adevăr, am 40 de ani şi nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Dar asta nu înseamnă că este târziu. Sunt alte vremuri acum dar, ştii cum este, aştept o minune. Cred că acesta este primul lucru care îţi lipseşte pentru a fi o femeie împlinită. Da, într-adevăr sunt femei care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt aşa. În ultimii ani au început să mă atragă copiii, să mă joc cu ei, să mă gândesc la lucrul ăsta pentru că este ceva ce vine din noi. Oricât am spune „nu”, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi.”, a declarat Oana Lis într-un interviu.

A făcut tratamente pentru a deveni mamă

Mai mult, Oana Lis a făcut și tratamente specifice pentru a deveni mamă. Oana a avut si depresii puternice, unul din motive fiind chiar acesta – ca nu a reusit sa devina mama. A fost sub tratament și a luat pastile pentru a-si trata depresia. La un moment dat, ea a luat în calcul şi inseminarea artificială.

“Imi doresc foarte tare sa devin mama. Cred ca asta e cea mai mare dorinta a mea. Insa in 2016 trebuie sa reusesc asta. Vreau sa fac inseminare, dupa Anul Nou voi incepe investigatiile si voi culege toate informatiile de care am nevoie. Asa voi putea sa raman si eu insarcinata si sa devin mama”, a spus atunci Oana Lis, soţia lui Viorel Lis, care este cu 35 de ani mai în vârstă decât ea.