Strategie zdrobitoare: cine a părăsit Survivor România fix înainte de etapa finală! Trădări în lanț

survivor romania

Mai este foarte puțin până la finalul Survivor România. Ghiță de la Faimoși și Lola de la Războinici au reușit să câștige jocurile din această seară, dar niciunul nu s-a impus în cea de-a treia etapă, care acorda și posibilitatea de a vota direct un concurent.

Cel care a câștigat și imunitatea și dreptul de a nominaliza un adversar a fost Emanuel, care a venit și cu o strategie absolut zdrobitoare pentru Faimoși. Inițial a dorit să-l propună pentru eliminare pe colegul său, Iancu Sterp, obligându-i practic pe Faimoși să se nominalizeze între ei. Și asta pentru că Lola avea deja imunitate.

Doar că Iancu a reușit să o manipuleze pe Emy pentru a se salva el. A profitat de sentimentele ei și într-un final, aceasta a votat-o pe Elena.

Emanuel, care a avut drept să trimită un coleg spre eliminare a optat pentru Ghiță.

Cei mai buni dintre concurenți au părăsit deja competiția, Karina și Andrei se bucură de vacanță în Republica Dominicană. Ambii îl susțin pe Iancu, care are în continuare mari șanse să obțină trofeul și cei 250.000 de lei.

La votul publicului au ajuns astfel: Ghiță, Iancu și Cezar.

Cel care a părăsit competiția în lacrimi a fost Ghiță, cel mai performant sportiv din echipa Faimoșilor. Încă o dată au învins strategiile în defavoarea performanțelor sportive.

Revista Presei